GDRP PRIVACY POLICY

DIRECT MARKETING EN KLANTENKAART

1. 

Aan de hand van dit privacybeleid willen wij u als klant op de hoogte stellen van welke gegevens wij van u verwerken, hoelang wij uw gegevens zullen bewaren, wat uw rechten zijn en tot wie u zich kunt wenden indien u vragen of klachten heeft.

 

Wij als ondernemingzijn verantwoordelijk voor de verzameling en verwerking van uw gegevens. U kunt ons te allen tijde bereiken op onderstaande coördinaten:

 

De Moor Consutling Comm.V.

Nieuwe Steenweg 1D, 9810 Nazareth

+32 468 46 71 18

info@marketingvoorkmos.be

 

2.

Wanneer u onze nieuwsbrief met acties en promoties wenst te ontvangen, dienen wij te beschikken over uw e-mailadres om u te contacteren.

 

U kunt op verschillende manieren uw e-mailadres aan ons bezorgen.

 

Zo kunt u onder meer een e-mail sturen naar volgend e-mailadres info@marketingvoorkmos.be, dit aan ons bezorgen aan de hand van het inschrijvingsformulieren op onze website.

 

3.

Deze gegevens zullen door ons enkel worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief en worden bewaard zolang u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. U kunt zich altijd uitschrijven door op de ‘unsubscribe link’ te klikken in de nieuwsbrief of door ons een e-mail te bezorgen op info@marketingvoorkmos.bewaarbij u meedeelt dat u niet langer mailings van ons wenst te ontvangen.

 

Om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen, worden uw gegevens niet overgemaakt aan andere ondernemingen of derde partijen.

 

4.

Als klant heeft u natuurlijk verschillende rechten die u eenvoudig kunt uitoefenen door ons aan te schrijven op bovenvermeld adres of e-mailadres met bewijs van identificatie.

 

U heeft onder meer het recht om uw persoonsgegevens in te kijken, deze te verbeteren, te laten wissen, u te verzetten tegen de verwerking ervan en uw gegevens over te laten dragen.

 

5.

Indien u klachten heeft, kunt u zich ook altijd richten tot de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel.