ARG_Logo_White_2013.png

Allied Reliability Group maakt heel regelmatig gebruik van verschillende diensten bij Marketing voor KMO's. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld voor ons klanten events, organiseren ze ronde tafel sessies voor C-Level klanten, ondersteunen ze ons ter voorbereiding van beurzen, verzorgen onze externe communicatie via direct mailing en sociale media, ontwikkelen en beheren ze onze bedrijfspresentaties en nog veel meer.

 

Wij maken uitsluitend gebruik van Marketing voor KMO’s en zijn zo steeds verzekerd van een snelle, doeltreffende en betaalbare marketing ondersteuning.

BEMAS TRANSPARANT.png

BEMAS, de Belgian Maintenance Association, doet regelmatig beroep op de diensten van Marketing voor KMO’s. Begin 2019 hebben wij hen ingeschakeld om heel concreet in kaart te brengen welke bedrijven en contactpersonen wij moeten benaderen die interesse kunnen hebben in een lidmaatschap bij BEMAS. Deze opdracht werd snel en binnen budget opgeleverd. 

 

Daarnaast hebben we ook beroep gedaan op MvK ter voorbereiding van de lancering van één van onze nieuwste websites, de Maintenance Directory. Hierbij konden we rekenen op strategische begeleiding over hoe we onze website het best konden inrichten en vormgeven en hielpen zij ons met de voorbereidende communicatie van de lancering.

EASA LOGO WIT TRANSPARANT.png

EASA is een ledenorganisatie die wereldwijd actief is op vlak van industriële diensten voor electromechanische motoren en telt zo’n 1800 leden.

 

Voor de verdere uitbouw van ons ledenbestand doen we beroep op Marketing voor KMO’s. Ze helpen ons vanuit een strategische visie bij de dagdagelijkse communicatie via direct mailing en sociale media.  

 

Ze onderhouden ons ledenbestand en adviseren ons hoe wij onze website verder kunnen optimaliseren. Dit om beter te scoren in Google en een hogere convertie tot stand te brengen bij het wervingsproces voor nieuwe leden. 

EASYFAIRS LOGO WIT.png

EasyFairs is gespecialiseerd in het organiseren van grote beurzen zoals de Maintenance Beurs te Antwerpen, de Boekenbeurs enz.

 

Zo hebben we heel concreet voor de Maintenance beurs in Antwerpen beroep gedaan op de diensten en het netwerk van Marketing voor KMO’s om onze Masterclasses vorm en inhoud te geven.

 

De samenwerking verliep snel, professioneel en steeds on-time en binnen budget.

TOPFIT LOGO HIRES - kopie.jpg

Wij hebben voor Marketing voor KMO's gekozen om onze website volledig te herbouwen. In geen tijd werkten ze een heel mooie, moderne en aantrekkelijke website uit (in verschillende talen).

Slechts 1 dag na de go live van de nieuwe website ontvingen we reeds 3 keer meer verzoeken vergeleken met onze vorige website. Dit mede door de uitstekende SEO opzet waardoor we snel gevonden worden op Google.

Wij kunnen Marketing voor KMO's zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar marketing ondersteuning voor gelijk welk project.

logo ditelec.png

Samen met MvK hebben wij onze website nieuw leven ingeblazen. Onze website voldeed niet meer aan de hedendaagse normen voor wat betreft de look & feel, de structuur, nog de SEO was op punt. 

MvK heeft ons op een zeer snelle en professionele manier geholpen om onze website 'future proof' te maken. 

Wij raden dan ook alle KMO's aan om regelmatig je website even te laten evalueren en wanneer nodig te laten updaten door Markering voor KMO's.

Voor al uw elektriciteitswerken en/of herstellingen huishoudtoestellen, surf naar www.ditelec.be