ARG_Logo_White_2013.png

Allied Reliability Group maakt heel regelmatig gebruik van verschillende diensten bij Marketing voor KMO's. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld voor ons klanten events, organiseren ze ronde tafel sessies voor C-Level klanten, ondersteunen ze ons ter voorbereiding van beurzen, verzorgen onze externe communicatie via direct mailing en sociale media, ontwikkelen en beheren ze onze bedrijfspresentaties en nog veel meer.

 

Wij maken uitsluitend gebruik van Marketing voor KMO’s en zijn zo steeds verzekerd van een snelle, doeltreffende en betaalbare marketing ondersteuning.

www.AlliedReliabilityGroup.com

BEMAS TRANSPARANT.png

BEMAS, de Belgian Maintenance Association, doet regelmatig beroep op de diensten van Marketing voor KMO’s. Begin 2019 hebben wij hen ingeschakeld om heel concreet in kaart te brengen welke bedrijven en contactpersonen wij moeten benaderen die interesse kunnen hebben in een lidmaatschap bij BEMAS. Deze opdracht werd snel en binnen budget opgeleverd. 

 

Daarnaast hebben we ook beroep gedaan op MvK ter voorbereiding van de lancering van één van onze nieuwste websites, de Maintenance Directory. Hierbij konden we rekenen op strategische begeleiding over hoe we onze website het best konden inrichten en vormgeven en hielpen zij ons met de voorbereidende communicatie van de lancering.

www.bemas.org

EASA LOGO WIT TRANSPARANT.png

EASA is een ledenorganisatie die wereldwijd actief is op vlak van industriële diensten voor electromechanische motoren en telt zo’n 1800 leden.

 

Voor de verdere uitbouw van ons ledenbestand doen we beroep op Marketing voor KMO’s. Ze helpen ons vanuit een strategische visie bij de dagdagelijkse communicatie via direct mailing en sociale media.  

 

Ze onderhouden ons ledenbestand en adviseren ons hoe wij onze website verder kunnen optimaliseren. Dit om beter te scoren in Google en een hogere convertie tot stand te brengen bij het wervingsproces voor nieuwe leden. 

www.easa9.org

EASYFAIRS LOGO WIT.png

EasyFairs is gespecialiseerd in het organiseren van grote beurzen zoals de Maintenance Beurs te Antwerpen, de Boekenbeurs enz.

 

Zo hebben we heel concreet voor de Maintenance beurs in Antwerpen beroep gedaan op de diensten en het netwerk van Marketing voor KMO’s om onze Masterclasses vorm en inhoud te geven.

 

De samenwerking verliep snel, professioneel en steeds on-time en binnen budget.

www.EasyFairs.com

TOPFIT LOGO HIRES - kopie.jpg

Wij hebben voor Marketing voor KMO's gekozen om onze website volledig te herbouwen. In geen tijd werkten ze een heel mooie, moderne en aantrekkelijke website uit (in verschillende talen).

Slechts 1 dag na de go live van de nieuwe website ontvingen we reeds 3 keer meer verzoeken vergeleken met onze vorige website. Dit mede door de uitstekende SEO opzet waardoor we snel gevonden worden op Google.

Wij kunnen Marketing voor KMO's zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar marketing ondersteuning voor gelijk welk project.

www.TopFit.be

logo ditelec.png

Samen met MvK hebben wij onze website nieuw leven ingeblazen. Onze website voldeed niet meer aan de hedendaagse normen voor wat betreft de look & feel, de structuur, nog de SEO was op punt. 

MvK heeft ons op een zeer snelle en professionele manier geholpen om onze website 'future proof' te maken. 

Wij raden dan ook alle KMO's aan om regelmatig je website even te laten evalueren en wanneer nodig te laten updaten door Markering voor KMO's.

Voor al uw elektriciteitswerken en/of herstellingen huishoudtoestellen, surf naar www.ditelec.be

VVGC LOGO.png

De Vlaamse Vereniging van GezondheidsCoaches (VVGC) is een vereniging die bestaat uit professioneel geschoolde Gezondheidscoaches die kennis hebben over gezondheid, levensstijl EN coaching.  

 

Wij hebben Marketing voor KMO’s ingeschakeld om onze (verouderde) website terug ‘up to date’ te krijgen anno 2020. Dit met het oog op een aantrekkelijke, frisse en dynamische weergave. Ook de mogelijkheid om betalingen te kunnen ontvangen voor het aanwerven van nieuwe leden en registratie van events was voor ons een grote meerwaarde. Via deze automatisering besparen we heel wat manueel werk voor onze administratieve medewerkers. 

 

De samenwerking met Marketing Voor KMO’s (MvK) verliep steeds op een snelle en professionele manier. Ze nemen de tijd om echt te luisteren naar waar je op zoek naar bent en leveren kwaliteit aan een zeer correcte prijs. Nu verzorgen ze het maandelijks onderhoud SEO (Search Engine Optimalisatie) voor onze website zodoende we blijven score in Google.

www.vvgc.be

Cloudalize.png

Cloudalize is een atypische start-up. Het kostte het Gentse bedrijf 7 jaar en 10 miljoen euro aan R&D om zijn platform te bouwen, dat iedereen toelaat om de zwaarste applicaties in de cloud te draaien. Een platform dat nu door wereldspelers als NVIDIA, een bekende Amerikaanse producent van computerhardware, als het beste product in hun sector wordt gezien. 

 

Oprichter en CEO Benny Willen deed beroep op MvK, Marketing voor KMO’s, om hun verdere expansie en marktpenetratie binnen de AEC-markt (Architecten, Engineering & Constructie) in Europa te versnellen. 

 

Door samen te werken met MvK hebben we onze sales cyclus drastisch kunnen verkorten. Vroeger was het gebruikelijk dat onze sales cyclus tussen de 6 maanden tot één jaar duurde. MvK heeft ons geholpen om onze sales & marketing alignement op een hoger niveau te brengen en zorgde er zo voor dat onze acquisitie tijd voor nieuwe klanten werd herleid naar enkele weken in plaats van maanden. 

www.cloudalize.com