Hoe performant is uw website?

Bijgewerkt op: 26 okt. 2019

Uw website is het digitale visitekaartje van uw zaak. Een plaats waar uw klanten en toekomstige klanten snel de informatie willen vinden waar ze naar op zoek zijn. Hen aanzet tot het kopen van uw producten en/of diensten. Of waar ze rechtstreeks met u in contact komen.

This image shows multiple screens, a website, and google analytics
Hoe performant is uw website?

Marketing voor KMO’s zorgt niet alleen voor aantrekkelijke websites maar garandeert uw bezoekers een unieke surfervaring. Dit door uw website flexibel te maken aan elk type scherm. 


Eenmaal uw website online is kunt u deze zelf, door middel van een gebruiksvriendelijke interface, verder beheren en/of aanpassen. Wij ondersteunen u natuurlijk ook graag verder indien nodig. 


Door SEO (Search Engine Optimization) toe te passen op uw website verbeteren wij uw online vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, … Dit doen we door informatie en trefwoorden op een juiste manier te groeperen en te structureren. Zo verschijnt uw website bovenaan de organische zoekresultaten en zullen potentiële klanten uw website sneller vinden en vaker bezoeken.


Onder het motto “meten is weten” helpen wij u op weg met Google Analytics. Dit is een gratis webanalyse service aangeboden door Google zelf. Deze genereert automatische rapporten om de prestaties van uw website snel en eenvoudig op te volgen. Zo komt u bijvoorbeeld te weten welke trefwoorden het meest bezoekers genereren, uit welke regio’s uw website het meeste bezoeken krijgt en nog veel meer. Kortom een handig dashboard die u leert hoe performant uw website (al dan niet) is?


Op basis van deze rapporten en bevindingen kunnen we samen verdere acties uitwerken om uw website en de communicatie hieromtrent verder te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat uw website nog meer bezoekers genereert.


Bij Marketing voor KMO's kan je zowel terecht voor het uitwerken van je marketing strategie tot en met de implementatie. Surf snel naar volgende pagina's voor meer info:


Boek uw vrijblijvende afspraak hier!

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven