RONDE TAFELS

De kracht van netwerken op het hoogste niveau.

 

Ronde tafels zijn een ideaal platform om uw topklanten op het hoogste niveau samen te brengen met uw toekomstige klanten. Uw (toekomstige) klanten worden zo, een halve tot een volledige dag, geïnspireerd door uw lezingen, bedrijfspresentaties en cases... Tijdens de talrijke netwerk momenten ontstaat een “onbewuste vorm van beïnvloeding” door uw topklanten ten opzichte van uw toekomstige klanten en worden deze sneller overtuigd om gebruik te maken van uw producten en/of diensten.  

 

In overleg werken we een of meerdere (hot) topics uit waar beslissingsnemers worden op uitgenodigd. De format van de ronde tafel kan variëren naar gelang uw persoonlijke wensen en budget alsook de voorkeur van uw genodigden. Dit kan zowel een ontbijtsessie zijn, een avondsessie met diner, of waarom ook geen volledige dag uitwerken in combinatie met een leuke activiteit? Alles is bespreekbaar en wordt speciaal op maat uitgewerkt. 

Marketing voor KMO’s voorziet alles van A tot Z …

1.    Bepalen van de doelgroep en locatie

2.    Uitnodigen en opvolgen van de genodigden (via mail, brief en telefonisch)

3.    Wij beheren voor u de registratie

4.    Ten laatste kunt u op ons beroep doen de dag zelf voor de ontvangst van de gasten.  

Marketing voor KMO’s staat garant voor een pragmatische maar doordachte aanpak. Aarzel niet langer en vraag een vrijblijvend gesprek aan via het contact formulier.

Bedankt! Bericht verzonden.