VIDEO MARKETING

Wist u dat YouTube de tweede grootste zoekmachine is na Google? En dat 90% van consumenten meer geneigd zijn om een bepaald product of dienst te kopen als ze er een video over hebben gezien.

In de laatste 10 jaar is het digitale landschap significant veranderd. Zelfs de hardware waarop mensen zoeken is volledig verschoven van desk- en laptops naar mobiel. Content moet altijd en overal beschikbaar zijn. Gelukkig kan videomarketing gemakkelijk en efficient ingezet worden op alle mogelijke communicatiekanalen en toestellen. 

 

Wenst u meer te weten over video marketing en wat de cijfers zijn achter deze trend? Lees dan zeker ook onze blog. 10 Goede redenen op een rijtje of wat zijn de trends voor 2020.

Marketing voor KMO’s maakt impactvolle video’s voor verschillende doeleinden zoals Corporate storytelling, animatie video’s voor producten en diensten, e-learning en social media doeleinden.

Marketing voor KMO’s staat garant voor een pragmatische maar doordachte aanpak op vlak van videomarketing. Aarzel niet langer en vraag een vrijblijvend gesprek aan via het contact formulier.

Bedankt! Bericht verzonden.